Aeotec - Multisensor 6

Verbinding met Z-Wave

Compact

Eenvoudige installatie

59,99 incl. btw

13 op voorraad

Aeotec – Multisensor 6

59,99 incl. btw

Maak je huis echt intelligent.

Een klein apparaatje vol met intelligentie.
Een slim huis is pas echt slim als het intelligent is. Een slim huis moet meer bieden dan een schema; het moet reageren op wat er in een huis in real-time gebeurt. MultiSensor 6 is de basis van een moderne slimme woning; binnen de perfect kleine buitenkant ligt alle technologie voor real-time intelligentie.

6 sensoren.
6 keer de intelligentie

Bewegingssensor.

Beweging voor de veiligheid. Beweging voor aanwezigheid. Beweging voor het management. De bewegingssensor van MultiSensor 6 is perfect voor meer dan alleen een intelligent veiligheidssysteem. Met een bereik van 5 meter en een gezichtsveld van 120° legt MultiSensor 6 bewegingsgegevens vast die voor alles kunnen worden gebruikt, van beveiliging tot verwarmingsmanagement en energiebesparing. Weten of een ruimte bezet is of een hal wordt gebruikt is een krachtig gegeven – MultiSensor 6 maakt uw huisautomatiseringssysteem krachtiger en intelligenter.

Temperatuursensor.

Van geautomatiseerde gordijnen en ramen tot ventilatoren en thermostaten, er zijn veel manieren waarop u Z-Wave kunt gebruiken om de temperatuur van een ruimte absoluut perfect te houden. MultiSensor 6 biedt de intelligentie om dat te doen. In elke sensor zit een temperatuursensor die in staat is om nauwkeurig te meten tussen -10~50°C (14 tot 122°F) en temperatuurveranderingen terug te melden aan een smart home gateway.

Lichtsensor.

Geautomatiseerde verlichting is slechts zo slim als het systeem dat het aandrijft. Met de real-time, digitale lichtsensor van MultiSensor 6, die het lichtniveau in een kamer meet, kan uw huisautomatiseringssysteem op intelligente wijze zijn sfeer behouden. Van het openen en sluiten van de gordijnen tot het instellen van het perfecte lichtniveau, of het nu dag of nacht is, MultiSensor 6 is de slimmerik achter slimme verlichting.

Vochtigheidssensor.

Ruimten zoals badkamers en keukens kunnen te vochtig zijn, terwijl sommige omgevingen vaak niet vochtig genoeg zijn. MultiSensor 6 biedt een stapsgewijze bewaking van een luchtvochtigheid van 0% tot 100%, waardoor ventilatoren, gemotoriseerde ramen, ontvochtigers en luchtbevochtigers intelligent kunnen worden geautomatiseerd. MultiSensor 6 bewaakt uw huis op zo’n oneindig klein niveau, zodat uw woningbeheersysteem uw omgeving echt perfect kan maken.

Vibratiesensor.

Het meet het milieu waarin het zich bevindt, en het meet ook zichzelf. MultiSensor 6 bevat een seismische sensor die in staat is om op gebeurtenissen gebaseerde trillingen te detecteren en te rapporteren. Deze kleine veranderingen kunnen worden gebruikt om MultiSensor 6 te beschermen – het zal weten of een indringer er mee knoeit of dat de sensor per ongeluk van zijn plaats van installatie is verplaatst. Ze zullen ook in staat zijn om seismische activiteit in uw huis te detecteren.

UV-sensor.

Het perfect beheren van een omgeving betekent het perfect begrijpen ervan. MultiSensor 6 meet nauwkeurig ultraviolet licht; het soort licht dat alles veroorzaakt, van het bleken van meubels tot oogschade. Gemeten in lijn met de UV-index van de Wereldgezondheidsorganisatie, meet MultiSensor 6 het UV-niveau van een ruimte, zodat een omgeving kan worden beheerd door middel van gordijnen, tinten en verlichting, en zodat gezondheids- en eigendomsaanbevelingen kunnen worden gedaan.

Eenvoudig te installeren op diverse manieren.

Omdat het in staat is om zoveel nuttige gegevens vast te leggen en zoveel intelligentie aan uw slimme huis te bieden, zijn er veel plaatsen waar u MultiSensor 6 in uw huis zou willen installeren. Ja, de traditionele plafondhoeklocatie is daar één van. Maar omdat hij nu 70% kleiner is dan de vorige MultiSensors en slechts 74 gram weegt, kan MultiSensor 6 nu bijna overal worden geïnstalleerd.

Niet alleen klein.
Volkomen klein.

Het creëren van een object dat ontworpen is om uw huis te beveiligen en te beheren vergt precisie. Er is ook subtiliteit voor nodig. MultiSensor 6 is perfect klein. Door zijn prachtig taps toelopende, 42 mm dikke behuizing kan hij overal in huis worden gebruikt, maar het ontwerp en de styling zijn niet alleen gemaakt om aantrekkelijk te zijn. Met een vierkante basis biedt MultiSensor 6 een batterijlevensduur van meer dan 2 jaar, het beste van alle Z-Wave-bewegingssensoren. Afgeronde randen afstand MultiSensor 6 van de oculaire, beveiligingscamera styling van de ronde MultiSensor die we hebben gepionierd en dat voelt invasief in dit tijdperk van privacy.

MultiSensor 6 is ontworpen om meer dan mooi te zijn; hij is zo ontworpen dat zijn aanwezigheid in een ruimte nooit vanzelfsprekend is. Subtiel is klein.

Perfect batteries.

De intelligentie van uw huis zal er van afhangen, en dat geldt ook voor de veiligheid, dus MultiSensor 6 moet worden gevoed door de best mogelijke batterijconfiguratie.

MultiSensor 6 is ontworpen om twee CR123A batterijen te gebruiken. Hun Li-MnO2-chemie biedt tot 2 jaar batterijlevensduur en 3.000 mAh aan vermogen in een supercompacte behuizing met een diameter van slechts 17 mm / 0,6″.

Perfecte stroom.

De perfecte levensduur van de batterij is niet perfect voor elke installatie. Voor al die tijd kan de MultiSensor 6 op netstroom werken. Sluit hem gewoon aan op de elektriciteit van uw huis met behulp van de meegeleverde USB-kabel en MultiSensor 6 kan in een geavanceerde modus werken, waardoor de temperatuur, de vochtigheid en het licht in real-time worden afgelezen.

Perfecte antenne.

Er is klein, en er is perfect klein. MultiSensor 6 is de laatste.
Het is mogelijk om apparaten te klein te maken, waardoor hun functionaliteit wordt beperkt en er prestatie- en veiligheidsproblemen ontstaan. MultiSensor 6 vermijdt dat allemaal en biedt de perfecte balans tussen vorm en functie. Binnen zijn 42mm behuizing zitten 5 verschillende printplaten, 6 verschillende sensoren en de capaciteit voor meer dan 2 jaar accuprestaties. Beter nog, MultiSensor 6 bevat een perfect ontworpen antenne die nauwkeurig kan presteren tot 150 meter / 492 voet point-to-point.

Precisietechniek.

De sensortechnologie wordt elke dag indrukwekkender. Uw smartphone profiteert ervan, en nu ook uw huis.
MultiSensor 6 is met precisie ontworpen op basis van een zeer eenvoudig uitgangspunt: om een slim huis echt slim te zijn, moet het intelligent zijn. Echt intelligent. Rondom dat idee hebben we een sensor gebouwd die uw huis 6 belangrijke punten van intelligentie biedt die Z-Wave smart home systems kunnen gebruiken om echt slimme beslissingen te nemen.
En toen hebben we MultiSensor 6 nog beter gemaakt.

Kenmerken

KenmerkenBeschrijving
ModelnummerZW100
Z-Wave Plus GecertificeerdJa
StroomvoorzieningUSB DC 5V

batterijvermogen (2×CR123A batterijen, 3V, 1500mAh).

Niet compatibel met oplaadbare CR123A-batterijen (3,7V)

Maximaal stroomverbruik tijdens een rapportage200mA
SignaalversterkerUSB-voeding – Ja

Min. spanning = 4,5VDC

Maximale spanning = 5,5VDC

Batterijvoeding – Nee

Min. spanning = 2,6VDC

Maximale spanning = 3,2VDC

Sensor Technische informatieGemeten temperatuurbereik:

-10°C tot 50°C

14°F tot 122°F.

Temperatuurnauwkeurigheid:

±1°C

±1.8°F.

Gemeten luchtvochtigheidsbereik: 20%RH tot 90%RH.

Nauwkeurigheid van de luchtvochtigheid: ±3%RH (bij 25°C/77°F).

Verlichting: 0 LUX tot 30000 LUX.

UV-bereik: 0 tot 10 UV-index

Gebruikstemperatuur0°C to 40°C

32°F to 104°F

Bedrijfsvochtigheid8% to 80%
Max. bewegingsgevoeligheid5 meter

15 voet

Waterdichthei

 

IP20-beoordeling
Levensduur van de batterij~1,5 jaar bij gebruik van 2x CR123A batterijen

 

– Als de MS6 20 keer per dag wordt geactiveerd, met behulp van 2 batterijen, gaat de MS6 1,5 jaar mee met de levensduur van de batterij.

– Als de MS6 200 keer per dag wordt geactiveerd met behulp van 2 batterijen, gaat de MS6 ongeveer 2-3 maanden mee.

WerkingsafstandTot 492 voet binnen

Tot 150 meter buiten

Verzend Informatie

CarrierLevertermijn 
GLS – Standaard
  • 3-4 dagen (Europa)
  • 4-7 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen
DHL – Express
  • 1-2 dagen (Europa)
  • 2-4 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen

CarriersPrijsVerzendkosten per land
GLS – Standaard€ 10.89België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Kroatië, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Hongarije

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

GLS – Standaard€ 14.52Frankrijk, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Griekenland, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Bulgarije, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Malta, Monaco en San Marino

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

DHL – Express€ 18.03België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Polen, Kroatië, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Luxemburg , Malta, Monaco, San Marino en Slovenië
DHL – Express€ 28.92Canada, Mexico, VS, Bahama’s en Bermuda
DHL – Express € 42.23Servië, Rusland, Oekraïne, Noorwegen, Turkije, Marokko, Oman, Australië, Singapore, Albanie, Azerbedjan, Bahrein, Wit-Rusland, Belize, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Cambodja, Kaaimaneilanden, chili, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Egypte, Fiji, Georgië, Groenland, Grenada, Hongkong, IJsland, India, Indonesië, Iran, Irak, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Kirgizië, Libanon, Macau, Macedonië, Maleisië, Maldiven, Mauritius, Moldavië, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Panama, Filippijnen, Puerto Rico, Qatar, Saudi-Arabië, Seychellen, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Sri Lanka, Zwitserland, Taiwan, Tadzjikstan, Thailand, Tunesië, VAE, Oezbekistan, Vietnam en Jemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aeotec – Multisensor 6” te beoordelen

Aeotec - Multisensor 6

Download