Aeotec - Besturing Garagedeuren Gen 5

Verbinding met Z-Wave en Z-Wave-hub

Draadloos

Eenvoudig te installeren

140,15 incl. btw

Uitverkocht (levering 5 extra dagen)

Aeotec – Besturing Garagedeuren Gen 5

140,15 incl. btw

SKU AEO_ZW062-C-225 Categories ,

De garagedeur is een van de meest over het hoofd geziene en toch vaak gebruikte ingangen van uw huis. Aeotec’s Garagedeurbesturing brengt de intelligentie van de aangesloten woning en Z-Wave naar zich toe. De Garagedeurbesturing is eenvoudig aan te sluiten op de bestaande motor van je deur en verbetert deze met een reeks beveiligings- en veiligheidssensoren.

Altijd op de hoogte.
Bewaak en controleer uw garagedeur via een smartphone en een met internet verbonden Z-Wave-hub vanaf elke plek ter wereld.

Compleet pakket.
De garagedeurbesturing wordt geleverd met alles wat u nodig hebt: de controller, een kantelsensor en accessoires.

Beveiligingscontroleur
Stel automatisch beveiligingscamera’s in die zijn aangesloten op uw Z-Wave-systeem om te registreren wanneer uw deur wordt geopend of gesloten.

Smart besturing.

De slimme motorbesturing is 1 van de 2 onderdelen die de Garagedeurbesturing zo krachtig maakt. Hij is gebouwd op Z-Wave en wordt aangesloten op de bestaande motor van uw garagedeur, en zit boordevol besturings- en veiligheidsfuncties.

Slimme controle.
Bedien uw garagedeur met een smartphone of een andere Z-Wave besturing.

Manuele controle.
Bedien uw garagedeur handmatig via de centrale drukknop van de smartbesturing.

Eenvoudige installatie.
U hoeft alleen maar de bestaande motor van uw garagedeur aan te sluiten via twee kabels.

Slimme deur.

Met de Garagedeurbesturing kunt u niet alleen uw garagedeur bedienen, maar ook controleren. Of het nu via de motor of handmatig wordt gebruikt, de slimme sensor die bij de Garagedeurbesturing wordt geleverd, leest of de deur wordt geopend of gesloten, en kan je waarschuwen wanneer dat gebeurt en niet zou moeten gebeuren.

Draadloos.
Draadloos communiceert over 10m / 32’s om de open of gesloten status van uw garagedeur te melden.

Kantelsensor.
De slimme sensor van de besturing is ontworpen om te werken met kantelsensoren.

Batterijgevoed.
Kabelvrij en gevoed door batterijen die tot 2 jaar meegaan.

Beveiligde garagedeur.

De garagedeurbesturing houdt niet alleen uw garage veilig voor indringers, het houdt uw dierbaren en eigendommen veilig voor de garagedeur zelf. De garagedeurbesturing voldoet aan alle voorschriften van UL325, de veiligheidsnorm die bepaalt hoe professionele garagedeurmotoren moeten werken. Met zijn eigen ingebouwde veiligheidsfuncties en waarschuwingssystemen voldoet de Garagedeurcontroller niet alleen aan de strenge eisen van UL325, maar overtreft hij ook nooit de basisveiligheidsfuncties die uw deur al biedt.

Visuele waarschuwingen.
De Garagedeurbesturing geeft aan wanneer uw garagedeur op het punt staat te openen of te sluiten met visuele waarschuwingen. Ingebouwd in de drukknop zijn 8 verschillende LED’s die knipperen voor X seconden voordat uw garagedeur of poort beweegt.

Geluidswaarschuwingen.
In het geval dat de visuele waarschuwingen worden gemist of niet kunnen worden gezien, biedt de garagedeurcontroller ook een luidsprekersysteem met een capaciteit van 105dB. Vooraf geladen met tonen en met de mogelijkheid om je eigen MP3’s te uploaden, zal de Garagedeurbesturing ook X seconden klinken voordat je garagedeur of poort beweegt.

Kenmerken

KenmerkenBeschrijving
ModelnummerZW062
SignaalversterkerJa
StralingJa
AES128 SecurityJa
Z-Wave Plus GecertificeerdJa
StroomvoorzieningGaragedeurbesturing: 5V DC Adapter Schuine stand sensor: CR2 Lithium batterij 3V 800mA
Max Alarmkracht2W
Reserve-energie0.7W
Gebruikstemperatuur0°C to 40°C

32°F to 104°F

Gebruiksvochtigheid8% to 80%
WerkingsafstandTot 492 voet buiten

Tot 150 meter buiten

 

Verzend Informatie

CarrierLevertermijn 
GLS – Standaard
  • 3-4 dagen (Europa)
  • 4-7 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen
DHL – Express
  • 1-2 dagen (Europa)
  • 2-4 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen

CarriersPrijsVerzendkosten per land
GLS – Standaard€ 10.89België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Kroatië, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Hongarije

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

GLS – Standaard€ 14.52Frankrijk, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Griekenland, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Bulgarije, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Malta, Monaco en San Marino

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

DHL – Express€ 18.03België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Polen, Kroatië, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Luxemburg , Malta, Monaco, San Marino en Slovenië
DHL – Express€ 28.92Canada, Mexico, VS, Bahama’s en Bermuda
DHL – Express € 42.23Servië, Rusland, Oekraïne, Noorwegen, Turkije, Marokko, Oman, Australië, Singapore, Albanie, Azerbedjan, Bahrein, Wit-Rusland, Belize, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Cambodja, Kaaimaneilanden, chili, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Egypte, Fiji, Georgië, Groenland, Grenada, Hongkong, IJsland, India, Indonesië, Iran, Irak, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Kirgizië, Libanon, Macau, Macedonië, Maleisië, Maldiven, Mauritius, Moldavië, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Panama, Filippijnen, Puerto Rico, Qatar, Saudi-Arabië, Seychellen, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Sri Lanka, Zwitserland, Taiwan, Tadzjikstan, Thailand, Tunesië, VAE, Oezbekistan, Vietnam en Jemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aeotec – Besturing Garagedeuren Gen 5” te beoordelen

Aeotec Garagedeurbesturing Gen 5

Download