Betaalmethoden

Bij smarthome-comfort.com heeft u de keuze uit vier betalingsmogelijkheden:

  1. Bancontact / Mister Cash
  2. Creditcard (Mastercard, Visa)
  3. Paypal
  4. iDEAL
  5. Giropay

Let op: Alle betaling verlopen via onze payment service provider Mollie.

Bancontact / Mister Cash

Alle klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van betaalmethode Mister Cash.

Betalen met Credticard

Wij accepteren EuroCard/MasterCard en Visa. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die jouw creditmaatschappij in rekening brengt.

Betalen met Paypal

Met Paypal kunt u heel eenvoudig betalen in onze webshop. U selecteert Paypal als betaalmethode, nadat u de bestelling heeft bevestigd hoeft u alleen nog maar uw inloggegevens van Paypal in te vullen om uw bestelling te betalen.

Betalen met IDEAL

Als u via iDEAL betaald wordt u na het plaatsen van de bestelling doorgeleid naar de betaalomgeving van iDEAL. Hier kunt u uw bank selecteren vervolgens komt u direct in de bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens zijn al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van uw bank. U keert terug naar smarthome-comfort.com, bestelling en betaling geslaagd!

Betalen met Giropay

De klant selecteert zijn/haar bank in de lijst met deelnemende banken. Na het selecteren van de bank, logt de klant in op de omgeving van het internetbankieren

In de omgeving van het internetbankieren bekijkt de klant de vooraf ingevulde betalingsgegevens. Indien alle informatie correct is, geeft de klant toestemming voor de betaling. Na autorisatie ontvangt de klant een bevestiging en wordt het product verzonden