HELTUN - Z-Wave Verwarmingsthermostaat (Zwart)

Verbinding met WiFi

Energiebesparing

Gemakkelijk te installeren

174,99 incl. btw

Uitverkocht (levering 5 extra dagen)

HELTUN – Z-Wave Verwarmingsthermostaat (Zwart)

174,99 incl. btw

SKU HE-FT01-MKK-837 Categories ,

Welke aspecten zijn het belangrijkst bij het overwegen van thermisch comfort?

Is het de algemene kamertemperatuur?

Verwarmings- of koeltemperatuur?

Conditionering of ventilatiesnelheid?

Of is het misschien iets anders?

Wat de nood ook is, HELTUN garandeert hiervoor te zorgen.

 

EXTRA SENSOREN DIE U HELPEN ENERGIE TE BESPAREN

Wanneer een elektronisch apparaat zijn functie uitvoert, wordt een bepaalde hoeveelheid warmte opgewekt. Als gevolg daarvan wordt de omgevingstemperatuur meestal verkeerd gerapporteerd, met slechts een precisie van 1,5-2,0 graden Celsius. HELTUN-technici hebben twee extra interne sensoren toegevoegd die rekening houden met overtollige warmte die door het apparaat zelf wordt gegenereerd. Tegelijkertijd berekent een speciale compensatiesoftware de omgevingstemperatuur met een ongelofelijke precisie van 0,2-0,3 graden Celsius.

Inputs & outputs

U kunt een NTC-temperatuursensor aansluiten op de HELTUN-thermostaat (3 m lange en 3,5 mm dikke NTC-sensor wordt meegeleverd in de doos) of uw bestaande sensor gebruiken om de temperatuur van de vloer of het dak te regelen. Deze sensor kan onder de vloerplaat, op het dak of onder het dek worden geïnstalleerd, zodat u de gekozen oppervlaktetemperatuur nauwkeurig kunt meten. Hij is volledig compatibel met NTC-sensoren van andere fabrikanten, zodat u de bestaande sensoren van uw oude thermostaat niet hoeft te vervangen wanneer u op HELTUN overschakelt.

AUTOMATISCHE COMFORTCONTROLE

Kies de werking van de temperatuurregeling op basis van de vloer, de omgeving of de gecombineerde metingen. De HELTUN Z-Wave-thermostaat kan worden verfijnd om te allen tijde maximaal comfort te bieden. Als de omgevingstemperatuur bijvoorbeeld binnen de door u ingestelde grenzen ligt, maar de vloertemperatuur daalt, wordt de vloerverwarming automatisch ingeschakeld. De systeembeveiliging zorgt ervoor dat de temperatuur niet boven of onder het comfortniveau kan komen.

1) Als de regeling alleen gebaseerd is op de omgevingsluchtsensor, zal de thermostaat de omgevingstemperatuur regelen, ongeacht de vloertemperatuur.

2) Als de regeling alleen op de vloervoeler is gebaseerd, regelt de thermostaat de vloertemperatuur, ongeacht de omgevingstemperatuur.

3) Als de regeling gebaseerd is op de omgevingssensor, maar met vloertemperatuurlimieten, zal de thermostaat de opgegeven temperatuur voor de lucht handhaven, maar niet toestaan dat de vloertemperatuur afwijkt van de opgegeven limieten.

4) Als de regeling gebaseerd is op een vloersensor, maar met een omgevingstemperatuurlimiet, zal de thermostaat de gespecificeerde vloertemperatuur handhaven, maar niet toestaan dat de omgevingstemperatuur afwijkt van de gespecificeerde limieten.

SCHERMEN

Het grote LCD-scherm van de HELTUN-thermostaat toont alle noodzakelijke informatie tegelijkertijd en er zijn geen extra commando’s nodig om er toegang toe te krijgen.

Er is direct toegang tot informatie van alle sensoren: kamertemperatuur, luchtvochtigheid, gegevens van de externe sensor (bijv. vloer-, terras- of daktemperatuur), actuele temperatuurinstellingen, werkingsmodus van de thermostaat, datum en tijd.

De automatische schermhelderheidscontrole past zich naadloos aan de omgevingslichtomstandigheden aan, waardoor het zelfs in het donker goed af te lezen is.

Z-WAVE PLUS V2 (700) GECERTIFICEERD

U kunt HELTUN-apparaten aansluiten op een Smart Home gateway/controller met behulp van het nieuwste Z-Wave Plus V2 700-platform. HELTUN is voorzien van geavanceerde Smart Start-technologie voor eenvoudige systeemintegratie en het Security 2 (S2)-raamwerk met AES 256-codering voor veilige gegevensoverdracht.

Deze thermostaat is compatibel met alle Z-Wave gecertificeerde controllers en apparaten die de Z-Wave-thermostaatklassen op de juiste manier implementeren. Met behulp van een Z-Wave controller kunt u alle thermostaatfuncties beheren via een mobiele toepassing, inclusief temperatuur- en moduswijzigingen, het bekijken van nauwkeurige energieverbruiksgrafieken en nog veel meer.

U kunt de HELTUN-thermostaat associëren met elke Z-Wave-compatibele AAN/UIT-schakelaar of andere thermostaat om verschillende klimaatsystemen in een ruimte te regelen. U kunt zelfs bewegingssensoren aansluiten en de thermostaatmodi wijzigen wanneer er mensen in huis worden gedetecteerd.

HELTUN-apparaten zijn compatibel met alle Z-Wave-frequenties voor verschillende landen (Europa, Rusland, Israël, Australië, de VS, India, Hongkong, China, Japan, Korea, …). De volledige lijst van Z-Wave-regio’s en -frequenties is beschikbaar op de Z-Wave Global Regions SiLabs-pagina.

De juiste frequentie kan worden geselecteerd in het menu van het apparaat.

HELTUN brengt periodiek nieuwe firmware uit met extra functies en functionaliteit die via een gecodeerd OTA (Over-The-Air) updateproces naar de apparaten kunnen worden verzonden.

Kenmerken

KenmerkenOmschrijving
Associatiecontrole 50 apparaten uit het netwerk 
3 bedrijfsmodi met individuele instelpunten voor de temperatuur – COM

– ECO

– TIJD

4 tijdschema’s voor 7 dagen van de week Ochtend, dag, avond, nacht 
4 klimaatmodi – Verwarming 

– Alleen verwarming

– Alleen koelen

– Alleen ventilatie 

Logica van de software-energieverbruiksmeter aanwezigJa
Reset van de verbruiksmeter aanwezig Ja
Kalibratie van de temperatuursensoren aanwezig Ja

 

Temperatuur ingestelde intervallen4,0°C tot 37,0°C 
Het kiezen van een temperatuur hysteresis 0,1°C – 9,5°C 
Het kiezen van een graad Celsius / Fahrenheit 
Instelbare LCD-helderheidAuto of handmatig 
LCD-stand-bystandJa
Kindervergrendeling (vergrendeling van de aanraaktoetsen)Ja
Fabrieksreset Ja
OTA)functie (Firmware-update via de lucht)Ja

Verzend Informatie

CarrierLevertermijn 
GLS – Standaard
  • 3-4 dagen (Europa)
  • 4-7 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen
DHL – Express
  • 1-2 dagen (Europa)
  • 2-4 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen

CarriersPrijsVerzendkosten per land
GLS – Standaard€ 10.89België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Kroatië, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Hongarije

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

GLS – Standaard€ 14.52Frankrijk, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Griekenland, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Bulgarije, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Malta, Monaco en San Marino

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

DHL – Express€ 18.03België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Polen, Kroatië, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Luxemburg , Malta, Monaco, San Marino en Slovenië
DHL – Express€ 28.92Canada, Mexico, VS, Bahama’s en Bermuda
DHL – Express € 42.23Servië, Rusland, Oekraïne, Noorwegen, Turkije, Marokko, Oman, Australië, Singapore, Albanie, Azerbedjan, Bahrein, Wit-Rusland, Belize, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Cambodja, Kaaimaneilanden, chili, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Egypte, Fiji, Georgië, Groenland, Grenada, Hongkong, IJsland, India, Indonesië, Iran, Irak, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Kirgizië, Libanon, Macau, Macedonië, Maleisië, Maldiven, Mauritius, Moldavië, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Panama, Filippijnen, Puerto Rico, Qatar, Saudi-Arabië, Seychellen, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Sri Lanka, Zwitserland, Taiwan, Tadzjikstan, Thailand, Tunesië, VAE, Oezbekistan, Vietnam en Jemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HELTUN – Z-Wave Verwarmingsthermostaat (Zwart)” te beoordelen

HELTUN - Z-Wave Verwarmingsthermostaat (Zwart)

Download