HELTUN - Z-Wave Ventilator Thermostaat (Zwart)

Verbinding met Z-Wave

Energiebesparing

Gemakkelijk te installeren

207,99 incl. btw

1 op voorraad

HELTUN – Z-Wave Ventilator Thermostaat (Zwart)

207,99 incl. btw

SKU HE-FT01-MKK-837 Categories ,

Welke aspecten zijn het belangrijkst bij het overwegen van thermisch comfort?

Is het de algemene kamertemperatuur?

Verwarmings- of koeltemperatuur?

Conditionering of ventilatiesnelheid?

Of is het misschien iets anders?

Wat de nood ook is, HELTUN garandeert hiervoor te zorgen.

EXTRA SENSOREN DIE U HELPEN ENERGIE TE BESPAREN

Wanneer een elektronisch apparaat zijn functie uitvoert, wordt een bepaalde hoeveelheid warmte opgewekt. Als gevolg daarvan wordt de omgevingstemperatuur meestal verkeerd gerapporteerd, met slechts een precisie van 1,5-2,0 graden Celsius. HELTUN-technici hebben twee extra interne sensoren toegevoegd die rekening houden met overtollige warmte die door het apparaat zelf wordt gegenereerd. Tegelijkertijd berekent een speciale compensatiesoftware de omgevingstemperatuur met een ongelofelijke precisie van 0,2-0,3 graden Celsius.

INPUTS & OUTPUTS

De HELTUN-ventilatorthermostaat heeft 5 relaisuitgangen met elk een maximale belasting van 5Amp en twee onafhankelijke ingangen voor de relaiskanalen, die het mogelijk maken om systemen met verschillende stroombronnen voor de regeling van de ventilatorsnelheid en de verwarming/koeling te regelen. Het is mogelijk om de uitgangen te gebruiken als droge contacten. Bijvoorbeeld voor het volgende:

Ingang 1, met de benodigde stroombron, is voor de relaiskanalen 1, 2 en 3, die tot max. 15Amp belast kunnen worden en gebruikt kunnen worden voor de regeling van de ventilatorsnelheid.

Ingang 2, met de benodigde stroombron, is voor de relaiskanalen 4 en 5, die tot max. 10Amp belastbaar zijn en gebruikt worden voor het verwarmen/koelen.

 

WEET HOEVEEL ENERGIE JE GEBRUIKT

 Met onze ingebouwde software logica voor stroomverbruik kunt u precies zien hoeveel energie er op een bepaalde dag, week of maand is verbruikt.

U hoeft alleen maar het verbruik van de belasting in watt op te geven voor elk relaiskanaal en de speciale logica berekent het totale verbruik in verhouding tot de tijd dat de output op de stand ON staat.

 

SCHERM

Het grote LCD-scherm van HELTUN toont alle noodzakelijke informatie tegelijkertijd en er zijn geen extra commando’s nodig om toegang te krijgen.

Er is direct toegang tot de informatie van alle sensoren: omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid, huidige temperatuurinstellingen, werkingsmodus van de thermostaat, klimaatmodus, ventilatorsnelheid, datum en tijd.

De automatische schermhelderheidscontrole past zich naadloos aan de omgevingslichtomstandigheden aan, waardoor het zelfs in het donker goed af te lezen is.

Z-WAVE PLUS v2 (700) COMPATIBILITEIT

U kunt HELTUN-apparaten aansluiten op een Smart Home gateway/controller met behulp van het nieuwste Z-Wave Plus V2 700-platform. HELTUN is voorzien van geavanceerde Smart Start-technologie voor eenvoudige systeemintegratie en het Security 2 (S2)-raamwerk met AES 256-codering voor veilige gegevensoverdracht.

Deze thermostaat is compatibel met alle Z-Wave gecertificeerde controllers en apparaten die de Z-Wave-thermostaatklassen op de juiste manier implementeren. Met behulp van een Z-Wave controller kunt u alle thermostaatfuncties beheren via een mobiele toepassing, inclusief temperatuur- en moduswijzigingen, het bekijken van nauwkeurige energieverbruiksgrafieken en nog veel meer.

Er kunnen maximaal 5 afzonderlijke apparaten worden aangesloten op uw HELTUN-thermostaat. U kunt hem koppelen aan elke Z-Wave-compatibele AAN/UIT-schakelaar of andere thermostaat om verschillende klimaatsystemen in een ruimte te regelen. U kunt zelfs bewegingssensoren aansluiten en de thermostaatstand wijzigen wanneer er mensen in huis worden gedetecteerd.

HELTUN-apparaten zijn compatibel met alle Z-Wave-frequenties voor verschillende landen (Europa, Rusland, Israël, Australië, de VS, India, Hongkong, China, Japan en Korea). De volledige lijst van Z-Wave-regio’s en -frequenties is beschikbaar op de Z-Wave Global Regions SiLabs-pagina.

De juiste frequentie kan worden geselecteerd in het menu van het apparaat.

HELTUN brengt periodiek nieuwe firmware uit met extra functies en functionaliteit die via een gecodeerde OTA.

Kenmerken

KenmerkenOmschrijving
Associatiecontrole 50 apparaten uit het netwerk 
3 bedrijfsmodi met individuele instelpunten voor de temperatuur – COM

– ECO

– TIJD

4 tijdschema’s voor 7 dagen van de week Ochtend, dag, avond, nacht 
4 klimaatmodi – Verwarming 

– Alleen verwarming

– Alleen koelen

– Alleen ventilatie 

Logica van de software-energieverbruiksmeter aanwezigJa
Reset van de verbruiksmeter aanwezig Ja
Kalibratie van de temperatuursensoren aanwezig Ja

 

Temperatuur ingestelde intervallen4,0°C tot 37,0°C 
Het kiezen van een temperatuur hysteresis 0,1°C – 9,5°C 
Het kiezen van een graad Celsius / Fahrenheit 
Instelbare LCD-helderheidAuto of handmatig 
LCD-stand-bystandJa
Kindervergrendeling (vergrendeling van de aanraaktoetsen)Ja
Fabrieksreset Ja
OTA)functie (Firmware-update via de lucht)Ja

Verzend Informatie

CarrierLevertermijn 
GLS – Standaard
  • 3-4 dagen (Europa)
  • 4-7 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen
DHL – Express
  • 1-2 dagen (Europa)
  • 2-4 dagen (Wereldwijd)
  • Product uitverkocht = 5 extra werkdagen

CarriersPrijsVerzendkosten per land
GLS – Standaard€ 10.89België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Kroatië, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Hongarije

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

GLS – Standaard€ 14.52Frankrijk, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Griekenland, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Bulgarije, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Malta, Monaco en San Marino

Gratis verzending bij orders hoger dan 500 euro

DHL – Express€ 18.03België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, VK, Ierland, Spanje, Portugal, Italië, Denemarken, Polen, Kroatië, Roemenië, Griekenland, Bulgarije, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Andorra, Cyprus, Gibraltar, Liechtenstein, Luxemburg , Malta, Monaco, San Marino en Slovenië
DHL – Express€ 28.92Canada, Mexico, VS, Bahama’s en Bermuda
DHL – Express € 42.23Servië, Rusland, Oekraïne, Noorwegen, Turkije, Marokko, Oman, Australië, Singapore, Albanie, Azerbedjan, Bahrein, Wit-Rusland, Belize, Bolivia, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Cambodja, Kaaimaneilanden, chili, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Egypte, Fiji, Georgië, Groenland, Grenada, Hongkong, IJsland, India, Indonesië, Iran, Irak, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Kirgizië, Libanon, Macau, Macedonië, Maleisië, Maldiven, Mauritius, Moldavië, Montenegro, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Panama, Filippijnen, Puerto Rico, Qatar, Saudi-Arabië, Seychellen, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Sri Lanka, Zwitserland, Taiwan, Tadzjikstan, Thailand, Tunesië, VAE, Oezbekistan, Vietnam en Jemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HELTUN – Z-Wave Ventilator Thermostaat (Zwart)” te beoordelen

HELTUN - Ventilatorluchtkoeler (Zwart)

Download